De Essentie van ons Bedrijf

Naast het verrijken van uw omgeving, het verbeteren van uw sfeer en productiviteit, en bevorderen van uw gezondheid, streeft Breathable naar het creëren van maatschappelijke waarde. Wij zijn van mening dat iedereen kan profiteren van onze service. Het creëren van maatschappelijke waarde hoeft niet ten koste te gaan van een gezonde groei van een bedrijf . We zijn geen conventioneel bedrijf dat is gericht op het maken van een zo hoog mogelijke winst. Onze acties zullen onze kernwaarden dienen. Wij zijn een sociaal bedrijf, opgezet om mensen te helpen. Het creëren van een gezondere leefomgeving staat hierbij voorop. Verder wordt een deel van de eventuele winst gebruikt om de service extra goedkoop te verschaffen aan patiënten met ziektes aan de luchtwegen.

Wij zorgen ervoor dat uw werknemers, uw studenten, familie én uzelf gezonder en productiever leven. Zo creëren we een win-win situatie waarbij de investering zichzelf terugverdient! Ook leveren wij aan iedereen, groot of klein. Op die manier maken wij onze service voor iedereen beschikbaar.

Design

Breathable maakt het mogelijk uw persoonlijke voorkeuren in de berekeningen te verwerken. Zoekt u naar een bepaalde stijl, waarin sommige planten nu eenmaal niet passen, dan wordt het beste alternatief in overleg met u gekozen. U kiest welke planten u wel en niet aanschaft. Wél zal Breathable u waarschuwen wanneer de gekozen planten niet optimaal zijn voor uw atmosfeer en zal u kosteloos inlichten over de eventuele consequenties voor uw atmosfeer.

Vervolgens verzorgen wij de gewenste inrichting van uw planten. In welke positie, combinatie en vormgeving deze in uw ruimtes komen te staan is natuurlijk essentieel voor een prettige omgeving.