Advies

Breathable wil mensen, instituties en bedrijven de kennis bieden om een optimale atmosfeer te creëren in iedere ruimte! Daarvoor kunnen wij u professioneel en onderbouwd advies verlenen.

Wij houden van persoonlijk contact met iedere klant. Geen call centers, misleidende klanten service of volledig contact via email. Wij komen graag persoonlijk naar u toe om u advies te geven.

Uiteraard is de prijs sterk afhankelijk van de grootte, vorm, vormgeving en het aantal ruimtes. Vandaar dat voor een klein aantal ruimtes vrijblijvend en kosteloos een prijs indicatie wordt verstuurd. Daarvoor vragen wij u om ons een indicatie van het aantal en de grootte van de ruimtes te verstrekken.

Ook voor grote(re) projecten wordt kosteloos een op maat gemaakte offerte verstrekt wanneer gewenst. Dit is vaak van toepassing op universiteiten en bedrijven.

Planten

U bent nooit verplicht de planten (en/of potten) bij ons aan te schaffen. Echter, wij bieden deze mogelijkheid. In dit geval zullen de prijzen marktconform zijn, vergelijkbaar met grote tuincentra als de Intratuin. Vaak zelfs goedkoper. Ook kan advies vaak gratis geleverd worden wanneer u bij ons de planten aanschaft. Zo heeft u voor het zelfde geld professioneel advies & de juiste planten.

Wij willen veel mensen helpen. Dat doen wij niet door zo veel mogelijk winst te maken! Dat doen wij door de prijzen laag te houden wanneer dat kan.

Wij maken ons sterk voor een gezondere atmosfeer, thuis én op uw werk.

De soort planten kunnen sterk verschillen. Dit is afhankelijk van vele factoren (zie: Onze formule). Uw persoonlijke voorkeuren spelen hierbij ook een belangrijke rol. Uiteindelijk kunnen wij iedere soort plant leveren. De meest voorkomende planten voor het creëren van een goede atmosfeer zijn terug te vinden in de foto’s op deze site.

Service

Mocht u bang zijn dat u de planten niet zelf kan verzorgen. Of legt u die ‘last’ liever op onze schouders, dan is dat uiteraard mogelijk! Daarvoor stellen wij een eenvoudig service contract met u op, waarin wordt vermeld dat wij verantwoordelijk zijn voor de verzorging van de planten en deze ook kosteloos zullen vervangen wanneer de planten zouden sterven. ( Bij goed onderhoud kunnen de meeste planten tientallen jaren meegaan ).